Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Okružni sud u
Istočnom Sarajevu

POSJETA ČLANOVA VSTV-a BiH

24.09.2019.

Posjeta članova VSTV-a BiH

 

Članovi VSTV-a BiH, sudije g-din Goran Nezirović i g-din Selim Karamedić, sa saradnicima Sekretarijata VSTV BiH, dana 20.09.2019. godine, održali su sastanak u Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu.

Sastanku su prisustvovali predsjednici sudova i predsjednici sudskih odjeljenja Okružnog suda u Istočnom Sarajevu, Osnovnog suda u Sokocu, Osnovnog suda u Vlasenici, Osnovnog suda u Višegradu, Osnovnog suda u Trebinju, Opštinskog suda u Goraždu, Okružnog privrednog suda u Istočnom Sarajevu, Okružnog privrednog suda u Trebinju i Okružnog suda u Trebinju.

Na sastanku su razmatrana aktuelna pitanja u vezi sa radom sudova, a koja se odnose na primjenu novih kriterija za ocjenjivanje nosilaca pravosudnih funkcija u sudovima, ukupni rad sudova (realizacija plana rješavanja predmeta, orijentacione norme i druga pitanja koja se odnose na efikasnost i kvalitet rada sudova).

Razmatrana su i druga pitanja od značaja za rad i funkcionisanje sudova, postojanje i instrumenti ostvarenja kontrole, postupanje u sudovima i slično.

 

 


Vijest je izvorno napisana na jeziku: Srpskom

Povratak na vrh

Prateće fotografije

sl2.jpg

sl1.jpg

sl3.jpg